tiistai 8. lokakuuta 2013

Olohuone

Kurkkaskaamme olohuoneeseemme. Olohuone on kokenut muutoksista kaikkein pienimmän; ainoastaan vanhat tapetit saivat kyytiä hiekan värisen maalatun seinän tieltä. Omat kalusteet tilalle ja jovain näyttää omalta kodilta.



Edellinen omistaja oli purkanut harmiksemme vanhan porinmatin pois olohuoneen nurkasta; lämmitti kuulema liikaa. Takan aluslaatta töröttää edelleen nurkassa, sitä ei piiloon saa. Nurkan maalasimme tummanharmaaksi ja laatotimme takanalusen liuskekivillä; vähän kontrastia muuten vaaleaan huoneeseemme.





 Neautraali tausta mahdollistaa sisustuksen muuntautumisen tekstiilien avuin, jostain syystä syksyn tullen punainen tuntuu lämmittävän sisustus-mieltä. Poltetun tiilen sävyä olisi metsästyksessä, vähän taittaisi kovin jouluista tunnelmaa. Talven taituttua kevääseen palaavat sinisävyt olohuoneeseemme.


 Ehdottomasti rakkain huonekalu asunnossamme on vanha arkku: siinä miellyttävät niin taotut vetimet, ajan patina kuin ihana punamullan sävy. Sisälleen se kätkee aarteita: pitsejä, pellavia, puuvillaa ja nappeja!


Ihania syyspäiviä! 
-Milja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti