keskiviikko 11. syyskuuta 2013

MH

Talossamme on 3 kerrosta. Talomme pohjaratkaisu oli muuttohetkellä melkoisen epäkäytännöllinen. Yläkerrassa oli periaatteessa vain yksi erillinen makuuhuone, johon kuljettiin kahden muun huoneen kautta. Keskikerroksessa sijaitsi keittiö ruokailutiloineen sekä olohuone. Peseytymistilat sijaitsivat kellarissa.

Heti alkuun päätimme, että yläkerta pyhitettäisiin lastemme käyttöön ja keskikerrokseen tulisi meidän aikuisten makuuhuone: ruokailutila sai luvan antaa tietä sängyllemme ja melko yksinkertaisin keinoin makuuhuone oli toteutettu. 






 Ruokailutilan ja keittiön välille rakensimme väliseinän. Olohuoneen ja ruokailutilan oviaukkoa laajensimme parioville sopivaksi. Sitten vaan keittiönkaapit purkuun ja pintoja uusiksi. Yksinkertaista!







En pidä itseäni yltiö-romantikkona sisustamisen suhteen, mutta mielestäni makuuhuone kaipaa aina jotain pehmennystä: meillä vaaleansininen tapetti on rikkomassa muuten kovin metsästysmajamaista tunnelmaa. Sängyllä pötkötellessään näkyy paitsi rautaista sängynpäätyä, myös rautavihrillillä harmaannutettua vinolaudoitusta sekä poronsarvet.

Katto on saanut valkoisen värin ja lautalattia uuden sävyn sekä mattalakan. "Listoja vaille valmis!" (Tämä lausahdus sopii niin moneen tilaan!)

-Milja-

2 kommenttia: